Întrebăari Frecvente

Care este durata de viață a clădirilor prefabricate Karmod?

Structurile prefabricate fac parte din categoria de clădiri de lungă durată și pot fi folosite cu siguranță în jur de 50 de ani. Vântul, zăpada, ploaia, umiditatea excesivă și modul de utilizare sunt factorii care pot afecta viața structurii. Este nevoie de întreținere pe măsură ce au nevoie de intreținere și clădirile de celălalt tip.

Din ce materiale sunt făcute Structurile Prefabricate? Care sunt caracteristicile lor?

Clădirile prefabricate Karmod sunt produse cu ajutorul instalațiilor moderne și sistem de tehnologie cu filet fără sudură.Zăvorurile articulate sunt mai puternice și mai sigure decât sistemul de sudură. Defectele de producere sunt reduse la minimum.Placa de metal, EPS și bordul de ciment sunt principalele materiale pe care le folosim în producția noastră.Compania noastră de asemenea utilizează 100% produse inexidabile. Panourile de perete sunt fabricate din 2 tipuri diferite, cum ar fi: Placă de ciment - polistierol - Placă de ciment și foi metalice - polistierol - placă metal și au o proporție de izolare acută. Bandajele pentru acoperiș sunt fabricate cu sistem de zăvor și sunt fabricate în mașini cu roluri automate în formă de role în conformitate cu Proiectul stabilat.Coloanele și îmbinările încrucișate ale bandajelor de acoperiș sunt fabricate prin calcul static de către inginerii noștri, conform condițiilor locului în care va fi construit. Pentru plăcarea acoperișului plăcile metalice electrizate se folosesc ca produs standard. Materiale cum ar fi OSB, membrană și șindrilă pot fi aplicate la cerere.Ferestrele și ușile de steclă pentru balcoane sunt fabricate din PVC, sistem de geam dublu .Pentru usi interioare sunt folosite uși de panou american. Toate materialele utilizate pentru instalațiile electrice si sanitare sunt conform standardelor TSE si toate au certificate si documente de garanție.

Casele prefabricate pot fi dezasamblate şi asamblate în locatii diferite??

Da, e posibil. Doar că solicită cheltuieli suplimentare pentru dezasamblare, costul de reinstalare, costul de vopsire şi costul de instalațăii sanitare. Este posibilă înbunatățirea clădirilor, dacă este necesar

Casele Prefabricate Karmod sunt rezistente împotriva cutremurilor sau vînturilor?

Cladirile prefabricate sunt rezistente vîntului în marime de 7,5 şi viteza de 80 km/h. Luînd în considerație condițiile meteorologice şi climaterice ale locului pe care va avea loc contrucția caselor,compania noastră este capabilă sa furnizeze produsele ei în diferite locații din lume.

Clădirile prefabricate necesită întreținere?

După cum este necesar pentru orice tip de clădire, clădirile prefabricate au nevoie de întreținere. Clădirile prefabricate sunt formate dintr-o combinație de diferite tipuri de materiale. Toate aceste materiale au grade diferit și coeficient de dilatare. Crăpăturile între panouri pot apărea din aceste motive. Aceste crăpături pot fi repărate cu material mastic și vopsea

Cum sunt izolarea termică și fonică ale caselor prefabricate?

Pereții exteriori ai clădirilor Karmod au o grosime de 10 cm cu sistem de panouri stratificate. Ele oferă mai multă izolare termică și fonică decât clădirile din beton convenționale. Vata de sticlă și vata minerală care sunt utilizate în panou şi perete de acoperișuri asigură un grad ridicată de izolare.

Este posibil să aplic orice proiect dorit de mine pentru case prefabricate?

Puteți să vă adresați cu propriul plan și desene ,și noi împreună putem personaliza un proiect de construcție în cadrul categoriilor noastre de producție, spre exexemplu categorii dimensionale datorită sistemului nostru standart de panouri. Reprezentanții noștri vă vor ajuta să creați un plan de clădiri prefabricate care să se potrivească cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cît timp durează producerea și instalarea structurilor prefabricate?

Timpul de producere pentru clădirea standard în condiții normale dureaza o saptamînă. În funcție de condițiile meteorologice, echipa noastră de asamblare are capacitatea de a construi 20-25 m2 pentru case cu un etaj și 15-20 m2 pentru case cu două etaje pe zi. După finalizarea instalării, procesul de vopsire poate fi finalizat în timp de 1-3 zile. Cu o bună planificare, într-un timp scurt, pînă într-o lună, vă puteți stabili în clădire.

Este posibil de realizat modificări în clădirea prefabricată?

Casele noastre prefabricate sunt construite în funcție de structură statică bazată pe condițiile meteorologice și climatice ale locului pe care vor fi construite. Cu condiția păstrării structurii statice a clădirii, puteți face modificări. Vă recomandăm să contactați departamentul post-vânzare pentru planul dumneavoastră de modificație.

Ce tip de sol este necesar pentru construcția casei prefabricate?

Pământul ar trebui să fie de 30 cm mai larg pentru fiecare parte a casei. Înălțimea ariei ar trebui să fie de 25-30 cm. O fundație de beton greu, așa cum este folosită pentru clădirile din beton, nu este necesară. În timpul fazei de semnare a contractului, oferim clientului planul concret. Clienții noștri ar trebui să pregătească pardoseala din beton în conformitate cu acest plan înainte de construcție.

Care sunt termenii și perioada de garanție a caselor prefabricate?

Perioada de garanție împotriva defecțiunilor de fabricație și de asamblare dacă este utilizată în conformitate cu termenii generali din contractul nostru durează un an.Karmod este liderul și compania pionier din sectorul pentru servicii după vânzare. Serviciul nostru post-vânzare este mereu cu dumneavoastră.

Ce material se utilizează pentru acoperiș în structuri prefabricate?

Pentru acoperirea acoperișului, acoperisul din tablă trapezoidală naturală, foaia trapezoidală pictată, țiglă de tablă metalică poate fi aplicată pe purline metalice. De asemenea, poate fi aplicată pe materialul OSB. În plus, panourile sandwich și șindrilele sunt acceptate.

Se poate aplica ceramica si faianța în zonele umede din case prefabricate?

În cazul arielor umede, pentru a acoperi cu țiglă pereții, este aplicată o tablă de gips verde colorată , rezistente la umiditate. Ceramica poate fi aplicată cu tencuială și plasă. Înainte de a aplica ceramica la sol, impermeabilizarea trebuie asigurată cu ciment finalizat.

Sunteți capabili să asamblați case prefabricate peste tot?

Karmod exportă în prezent aproape în 90 de țări la nivel global. Echipa noastră de producție se ocupă de condițiile meteorologice, de zăpadă și de vânt din locul în care va fi construit clădirea, iar producția / asamblarea se va face în consecință.

Trebuie să obțin un permis de construcție pentru clădirile prefabricate?

Este la discreția municipiului unde va fi construită clădirea. Pentru obținerea autorizației, planul de arhitectură, planul electric, planul mecanic și vederea generala legată cu solul trebuie să fie îndeplinită de către client. Dacă este necesar, putem oferi doar calcule statistice ale clădirii. Permisele și alocațiile legale trebuie să fie luate de clientul însuși. În cazul în care este necesară amplasarea clădirii care urmează să fi construită într-o zonă municipală, este necesară o autorizație

Cıte etaje poate avea o cladire prefabricata?

Putem construi case cu 2 etaje cu tehnologie prefabricată și clădiri cu 3 etaje cu tehnologie de oțel ușor.

Care sunt responsabilitățile clientului atunci când cumpără case prefabricate?

"Pentru beton măcinat, plasă de sârmă cu tija de fier de 30 cm subsol Excavare și lucrări de amenajare a teritoriului Suprafața de pardoseală și perete (șapă, ceramică, țiglă și parchet laminat) Conexiuni exterioare (electricitate, canalizare și apă curată) Permise și licențe de la provincie sau municipiuri Sistem de incalzire si racire (incalzire, aer conditionat etc.) Costurile de locuinta, de alimente și de transport ale echipajului de asamblare. "

Este posibil să fie construit o structură prefabricată ca un apartament suplimentar pe o clădire din beton?

Este posibil să fıe construită pe o clădire de beton cu un singur etaj. Clădirea de jos trebuie să aibă o podea solidă și plată. De asemenea, clădirea de temelie nu poate avea un şemineu. Nu este sigur să instalați un şemineu pentru risc de incendiu și sistem de impermeabilizare.

Cum pot face încălzirea și răcirea în casa mea prefabricată?

Puteți să vă încălziti cu uşurinta datorita sobei, aerului condiționat, gaz natural sau încălzire electrică în timpul iernii și puteți răci camera cu aer condiționat în timpul verii.

Cum compania voastră transportă casele prefabricate?

Transportul clădirilor prefabricate este operat cu camioane, remorci, nave, trenuri și avioane de marfă.

Care sunt avantajele a casilor prefabricate?

Casele prefabricate sunt fabricate pentru toate tipurile de utilizări si scopuri. Datorită modulelor sunt practice si rapide pentru instalare instalației. Cu o structură de trasatura flexibilă, ele sunt rezistente împotriva cutremurilor și surpare de pămînt. Casele prefabricate sunt fabricate comform tuturor condițiilor climatice. Au trăsături superioare a celorlalte structuri de izolație termică și fonică. Pot fi construite într-un timp scurt, fără a afecta mediul și fără poluare. Fabricat conform texturii moderne și istorice. Sunt rezistente la incendiu. În mod opțional, case prefabricate pot fi demontate şi să fie instalat în alt loc.

Care sunt soluțiile din casele prefabricate din regiunile reci?

: Panourile de perete exterioare și acoperișul pot fi modificate în funcție de condițiile climatice și climatice cu normele TS 825.

Ce puncte trebuie sa fie luate în considerare atunci când cumpărăm case prefabricate?

"• Siguranța companiei este foarte importantă. • Lucrul, suportul post-vânzare, conceptului de unitate și calitatea persoanelor care lucrează cu compania este foarte importantă. • Calitatea materialelor și certificările de calitate sunt foarte importante • Să aveți interviu cu compania. Asigurați-vă că în personal sunt experți • Examinați detaliile contractului. • Asigurați-vă că firma are o echipă profesionistă în fabricarea, instalarea și service-ul post-vânzare După instalare ın caz daca veti avea probleme, asigurați-vă că compania poate rezolva rapid problema și răspunde la solicitările dumneavoastră."

Cum se determină prețurile caselor prefabricate?

Calitatea și grosimea structurii metalice, grosimea și calitatea materialelor care sunt utilizate în panourile de perete, izolarea acoperișurilor, calitatea ferestrelor. În plus, materialele suplimentare pentru izolarea pereților și acoperișului pot afecta prețul.

Care este suprafața de utilizare a caselor prefabricate?

Case, vile, birouri, locuințe sociale, obiecte sociale, șantiere de construcții, cantine și dormitoare,fabrici și hangare prefabicate

Care sunt caracteristicile tehnice ale cabinei și în ce constă?

"Karmod produce cabine de 4 tipuri diferite: Cabina CTP: Este realizată din panouri de poliester și poliuretan fixate împreună cu sticlă fibră și sunt acoperite cu strat de gel de pe suprafața exterioară. Datorită utilizării complete a densității materiilor prime, este furnizată sunet excelent şi izolatie termică excelentă. Cabine ABS: Karmod este prima companie din Turcia care produce cabine ABS cu combinații de perete dublu poliuretanic. Cabină cu panou: Este realizat din combinații de tablă de oțel + panouri EPS + PVC aşezate ın straturi. Cabina oraș: Este realizată din structura carcasă din oțel cu EPS ca material de izolare între pereții interiori și exteriori facute din plăci de ciment. "

Sunt oare cabinele noastre rezistente împotriva vîntului?

Cabinele noastre pot rezista la o viteză a vântului de până la 80 km / h în cazul în care sunt atașate corespunzător pe sol.

Cabinele necesită o atenție deosebită?

Curățarea suprafeței cabinei Karmod este foarte ușoară, atât din interior cât și din exterior. Interiorul poate fi curățat cu prosoape umede, fără a provoca deformări. Părțile exterioare pot fi curățate cu bidinea. Siliciul ar trebui să fie reînnoit în cazul în care acesta începe să cse desprindă ca urmare a unor factori externi. Petele pot fi ușor curățate cu materiale de curățare tradiționale.

Sunt oare cabinele izolate termic precum și fonic?

Cabinele noastre pot rezista la orice deformare între -30 ° C și + 60 ° C. Aerul condiționat poate fi utilizat pentru a regula temperatura din interior. Izolarea se realizează prin injectare de spumă poliuretanică de 35 mm (40 kg / m³) între panourile de perete.

Pot fi cabinele fi produse în diferite dimensiuni??

Cabinele sunt produse de sistemul de mucegai cu dimensiuni fixe. Dimensiunile cabinelor se pot modifica conform de cerințelor clienților. Dimensiunea cabinelor CTP și oraşului poate sa ajunga până la 50 m².

Câți oameni se pot încadra într-o cabină de marime standard?

Cabinele noastre sunt elaborate pentru o persoană cu înalțimea maximă de 2 m². Echipa noastră specializată de vânzări vă va ajuta să alegeți cabina potrivită dacă îi informați cu privire la scopul și numărul de cadrului care intenționează să-l folosească.

Ce fel de sol este recomandat pentru cabine?

Terenul trebuie să fie neted sau trebuie să fie pregătit pământ intim cu grosimea de 10 cm. De dorit ca în colțurisa fie lăsat spațiu suficient pentru ca cabina să fie ancorată la sol.

Care sunt condițiile de garantie și perioada oferită?

Este esențial ca produsul să fie utilizat în conformitate cu manualul de utilizare și condițiile indicate în ofertă. În cazul în care aceste condiții sunt luate în consideratie, perioada de garanție este de 1 an de la data asamblării.

Cum este furnizată încălzirea și răcirea?

Cabinele noastre beneficiază de un nivel ridicat de izolare termică. Temperatura interioară poate fi ușor reglată de aerul conditionat sau de orice alt dispozitiv electric.

Cum este realizată expedierea?

Expedierea poate fi efectuată prin diferite tipuri de vehicule. Cabinele mai mari de 270x750cm sunt expediate ca demontate și asamblate la fața locului de echipele de specialiști Karmod.

Care sunt specificațiile containerului și din ce se produc?

Structura principală este realizată din profiluri de oțel electrizat ce sunt unite între ele prin sistem de zăvor și piulițe acoperite cu panouri izolate sandwich. Toată piesa metalică este vopsită cu efort smalțat. Karmod este singura companie din Turcia care folosește un sistem de panouri de rezervă cu o grosime de 125 mm. În comparație cu concurenții săi, produsele Karmod asigură randament energetic de până la 60%, cu pereți cu grosime de 50 mm și ferestre din PVC. Podeaua este acoperită cu plăci de ciment și PVC. Usile interne sunt realizate din MDF. Datorită emulsiei reduse de carbon în produsele sale, containerul Karmod este un produs ce creează un mediu ecologic prietenos.

Este oare containerul rezistent înpotriva vîntului?

Poate fi rezistent împotriva vântului de până la 80 kv / h dacă este bine fixat la sol. În ceea ce privește recipientele noastre lipite, inginerii noștri fac toate calculele statice necesare pentru posibila condiție climatică exterioară a regiunii și o iau în consideratieînainte de producere.

Containerul necesită o atenție deosebită?

Dacă se respectă condițiile de bază, nu este necesară o atenție deosebită.

Cum este îndeplinită izolarea termică și fonică?

Nivelul înalt al izolației termice și fonice este asigurat datorită panourilor de perete sandwich Karmod și panourilor de acoperiș cu grosimea de 125 mm. În comparație cu alte produse din aceeași categorie, containerele de nouă generație ale lui Karmod asigură cu 60% mai multă economie de energie. Noua generație de containere ale lui Karmod câștigă întotdeauna.

Sunt oare aceste recipiente produse numai în dimensiuni standard?

Recipientele noastre sunt produse în modul cel mai bun pentru a satisface nevoile clienților, luând în considerare și standardele internaționale de transport maritim pentru a ușura transportul. Pe lîngă standardul de 230x595 cm Container Karmod este primul care produce container demontabil de 300x700 cm. Alte dimensiuni ale containerelor sunt produse și pe baza cerințelor clienților.

Ce tip de sol este necesar pentru asamblarea unui container?

Solul trebuie să fie neted sau trebuie să fie pregătit pământ sau beton cu grosimea de 10 cm. De dorit în colțuri sa fie lăsat spațiu suficient pentru ca cabina să fie ancorată la sol. Nu trebuie sa fie plasată pe o suprafață instabilă și imaterial, cum ar fi scânduri de lemn și altele.

Care este perioada de garanție și condițiile pentru Container?

Este esențial ca produsul să fie utilizat în conformitate cu manualul de utilizare și condițiile indicate în ofertă. În cazul în care aceste condiții sunt luate în consideratie, perioada de garanție este de 1 an începînd de la data producerii.

Cum se furnizează încălzirea și răcirea containerului?

Containerele noastre sunt produse la un nivel înalt de izolare termică. Temperatura interioară poate fi ușor reglată cu ajutorul instalației de aer condiționat sau orice alt dispozitiv electric

Care sunt cele mai bune moduri de a transporta aceste containere?

Depinde de dimensiunile containerului pot fi expediate atât pe camioane, cât și pe recipiente cu cub de mare. Karmod a fost prima companie din Turcia care implică sistemul ambalaj plat pentru recipiente de 2.30x5.95 m și 3.00x7.00 m. Ca exemplu, doisprezece containere de tip ambalaj plat de dimensiuni 3.00x7.00 m se pot potrivi într-un singur camion.


WhatsApp

A lua
legatură

E-mail